Beoordelingen van Mizu Sushi Tiel

Recente recensies

5.0
Eveline
6 augustus 2022

altijd lekkere sushi

Marcel
1 augustus 2022

Al meerdere keren hier eten gehaald en het is altijd goed en vriendelijk personeel

Anoniem
1 augustus 2022
L
27 juli 2022

Sushi is van goede kwaliteit. Bezorging precies op tijd.

Danielle van den Brink
23 juli 2022

Altijd verse en lekkere sushi, bij vragen ook altijd vriendelijk en behulpzaamheid

Regine Blom
21 juli 2022

Heerlijke sushi, echt een aanrader

Peter
21 juli 2022
Anoniem
17 juli 2022
Adriaan Keij
17 juli 2022

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, de bestelling stonk mooi op tijd klaar!

Jeffrey Kok
13 juli 2022

De 1ste keer dat wij sushi bij jullie hebben besteld. COMPLIMENTEN. Heerlijke sushi !!

Vanessa
4 juli 2022

Zoals altijd weer heerlijk.

Petra
3 juli 2022
P Griffioen
26 juni 2022

De sushi is echt heel lekker. Dus wilden dus ook graag van alles het liefst wat proberen. Het lijkt ons dus ook een goed idee om ook een box te maken waar alle varianten in zitten. Zowel Crispy kip -en ebi als vis en beef.

Irene
24 juni 2022

Het eten werd snel en netjes bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Het was erg vers en smaakte heerlijk. Een aanrader!

Kimberly
20 juni 2022

👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MZdP
19 juni 2022

Was voor het eerst dat ik hier bestelde, maar zeker niet de laatste! bezorging was op tijd en de bezorger vriendelijk. Het eten was heerlijk, ik had de pokerbowl garnalen, een aanrader.

Cynthia
18 juni 2022

Er zou in verhouding wel wat meer groente e.d. in de poke bowl mogen. Het was nu 80% rijst, dat was jammer. Voor de rest zoals gewoonlijk erg lekker.

Rik
11 juni 2022

Heerlijke sushi, perfect op tijd voor een gezelschap van 8 personen en met extra wasabi en gember zoals gevraagd!

Philip
11 juni 2022

De Truffel Garnalen Geflambeerde Zalm Roll is werkelijk heerlijk! De poke bowl waren ook erg lekker maar er mag van mij iets minder saus overheen. Maar dat is uiteraard persoonlijk! We komen zeker terug!

Lookup
10 juni 2022
P. Van Dee
5 juni 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
5 juni 2022

We hebben de crispy box gehad, misschien een idee om de teriyaki saus er bij te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karlijn
5 juni 2022
Evert
5 juni 2022
Christiaan
2 juni 2022

Zeer goed service. Altijd ontzettend vriendelijk en de sushi is natuurlijk gewoon de lekkerste van heel Tiel!!! Zeer tevreden en ik ga hier nog heel veel bestellen.

Nicole
1 juni 2022

Vooral zo doorgaan met de kwaliteit en service. Leuke actie, sushibox C als je genoeg spaarpunten hebt! We hebben weer genoten!

K.v.z
29 mei 2022

Heerlijk!

Roos Monnik
28 mei 2022

Heerlijke sushi, altijd supervers. Op tijd klaar en mega vriendelijke mensen. Voor mij de beste in Tiel

Ron
26 mei 2022
Monique
25 mei 2022

Snel bezorgd en zoals altijd vers en heerlijk van smaak. Jammere alleen dat de opmerking ; mayo apart niet gelezen(?) is en de mayo er toch overheen zat.

Hanneke
23 mei 2022

Heel goede prijs-kwaliteitverhouding! En de smaak van de sushi is helemaal niet slecht. Zeker met weinig sushi-plekken in de buurt, is dit een prima sushi-afhaal! Vooral voor deze prijs. Wat meer kritische details voor Mizu zelf: Er zat erg veel rijst onder de Ngiri, waardoor je de topping niet goed meer kon proeven. En de wasabi was een beetje raar van structuur. De gember en sojasaus zijn prima voor afhaal. En de presentatie was ook ok. O ja, en we misten een paar servetjes. Er zijn dus verbeterpuntjes, maar jullie zijn goed op weg! Veel succes :)

JTM Martens
22 mei 2022

Variatie was prima en ook de bijbehorende smaakversterkers

Wilma
20 mei 2022

Heerlijk

Gerda
19 mei 2022

Het was lekker alleen gierig met avocado was hele bonk rijst naar weinig groenten De bezorging was top super aardige jongen op de fiets

Judith
18 mei 2022

Het was weer heerlijk

Anoniem
13 mei 2022

Was heerlijk zoals altijd Bezorger mocht wat spraakzamer en vriendelijker ,

M. Cornelussen
8 mei 2022

Het is verrassend dat je denkt, hé, dat was altijd lekker als we bestelden, en als je het dan eet denk je: het smaakt nog beter dan in mijn herinnering. Heerlijke smaak, goed gevulde pokebowls, alles vers, zalm smolt op je tong. Dus weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ozzie
1 mei 2022
Bas
30 april 2022

Alles was tip top in oerde, vers en smaakvol. Ook de nieuwe zalmsalade rol was erg lekker. We hebben ervan genoten

Judith
28 april 2022

Heerlijke sushi gegeten.

A knevel
24 april 2022

Snel geleverd Super smaak

Laura
23 april 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging op zaterdagavond. Top!

stephanie wubben
23 april 2022

Al geregeld bestellen we bij u en eigenlijk altijd naar tevredenheid. Maar gisteren was de rijst van de sushi zo slecht dat het eigenlijk de hele sushi verpeste. In plaats van de traditionele sushi rijst was nu een rijst gebruikt die lijkt op de kleefrijst die voor lemper gebruikt word zo zonde. Als jullie deze rijst blijven gebruiken raken jullie ons kwijt als klant. Op deze manier kan ik zelf lekkerdere sushi maken. Sushi valt of staat bij de kwaliteit van de rijst.

Liane
19 april 2022

Met Pasen heerlijke Sushi besteld. ons oog viel op de nieuw Zalm Salade rol 8 stuks. echt voor herhaling vatbaar. Team Mizu bedankt weer, het was weer goed geregeld. tot snel

Mm
18 april 2022

Bezorging snel, eten lekker!

Bart
18 april 2022

Uitstekende sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
17 april 2022

Snelle bezorging (zelfs op zondag 1e paasdag) en zoals altijd heerlijke sushi. Nog een pluspunt: altijd ruim voldoende sojasaus, wasabi etc bij de bestelling. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
15 april 2022

Alles super!

Lois
15 april 2022
Ms47
11 april 2022

Super lekker en verrassend, Wij hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
2 april 2022

Wederom perfect verzorgd en heel erg lekker!

Karin van gessel
2 april 2022

Was heerlijk

Evert
1 april 2022
Nicoline
30 maart 2022

Fantastisch! Sneller bezorgd dan initieel aangegeven. We hadden het liefst zelf een Poké-Bowl samengesteld en hadden daardoor bij de keuze wat speciale wensen, daar werden we een paar minuten na afronding van de bestelling keurig over gebeld. We hebben daar een klein beetje extra betaald, contant, bij de levering. Het was heerlijk, een absolute aanrader!.

Abbey
28 maart 2022

Vroeger dan verwacht . Zo snel mogelijk was ook echt zo snel mogelijk. En alles was weer heerlijk en vers.

S
27 maart 2022

Op tijd bezorgd, lekker, in de sushibowl zit verhoudingsgewijs veel rijst, dat mag wel wat minder en dan de overige producten wat meer

De Coole
16 maart 2022
Annelot
16 maart 2022

Heerlijk gegeten weer bij Mizu. Mijn vrienden vonden het ook erg lekker. Snelle bezorging

Alice
14 maart 2022

We hebben afgehaald. Heerlijk vers en keurig verpakt. Zag er goed uit en heeft ons heerlijk gesmaakt.

Muijen
13 maart 2022

Eerste keer hier sushi afgehaald , alles heel vers en het smaakte heel fantastisch.

Nas
12 maart 2022

Buitengewoon goed pokebowl was super lekker.en de bezorging ging vrij snel eerder dan verwacht top

Vanessa
9 maart 2022

Heerlijke sushi, en mooi op tijd. Gauw opnieuw bestellen

L.L
5 maart 2022

Lekkere sushi, de teriyaki garnalen geflambeerde zalm roll is echt een aanrader. De sashimi was ook vers en dat is te proeven. De bezorging was ook snel, sneller dan aangegeven en een vriendelijke bezorger.

Sylvia Deniz
1 maart 2022

Het is altijd heerlijk vers en smaakvol bij jullie.

Margreet
28 februari 2022

Heerlijk en op tijd bezorgd. Echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
27 februari 2022

Eten was goed. Bezorging zelfs 5 min te vroeg. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. Kool
27 februari 2022

Heerlijke sushi en poké bowls. Altijd perfect op tijd! Helemaal top!

Karin Van gessel
15 februari 2022

Het was heerlijk bedankt!

Antje
14 februari 2022

Niet normaal lekkere pokebowl Goed gevuld en verslavend lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits Hitzel
12 februari 2022

Altijd vers, smaakvol en zorgvuldig bij elkaar gezochte smaken!

Yvonne
12 februari 2022

Top! Vers en zelfs eerder als verwacht!

Beau Mulders
7 februari 2022

Super lekkere sushi en vriendelijk personeel

Van der Heiden
31 januari 2022

Pokebowl heeft teveel rijst en maar weinig groente/kip

Van Neerbos
29 januari 2022

Helemaal super

Mariëtte de Jongh
29 januari 2022

Perfect

Anoniem
29 januari 2022
Sylvia
29 januari 2022

Snel bezorgd, smaakvol en vers.

Lisa
27 januari 2022

5 sterren, omdat meerdere sterren helaas niet kan. De kwaliteit bij mizusushi is extreem goed, altijd ruim gevuld en grote porsies. Pokebowl is echt waanzinnig, de smaak en de toppings met saus is tot op de nok toe vol. Beste pokebowl van Tiel. Echte aanrader!!!!!! Wij bestellen vaak bij jullie.

Suus
26 januari 2022

Lekkerste verse sushi can Tiel!

Annika
24 januari 2022

Super snel bezorgd en was weer lekker!

Will
24 januari 2022

Aanrader! Erg smakelijke sushi, als wij weer in Tiel zijn gaan we hier zeer waarschijnlijk weer afhalen.

Michael Budding
17 januari 2022

Laatste bestelling bij jullie was veel beter, viel vandaag echt zwaar tegen. We hebben de helft weg gegooid

Nijkamp
16 januari 2022

De handrolls waren ongelooflijk taai. En veel meer rijst dan ik bij andere sushi aanbieders heb meegemaakt. De bezorging: eerst al 40 minuten(!) wachttijd aangeven om vervolgens met 60(!!) minuten te leveren, zonder een excuus vind ik zeer slecht. Niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Ams
16 januari 2022

Alleen maar lof!! Werkelijk zalige sushi, en vriendelijk & meedenkend personeel.

Eric
13 januari 2022

Eten was dit keer weer top bereid!

Jb
12 januari 2022
/
12 januari 2022

Er zaten veel stukjes schil/velletje van de garnalen in mijn pokebowl

Kelly van groenesteijn
12 januari 2022
Luuk
10 januari 2022
Esmée
10 januari 2022

Onze bestelling was klaar op de opgegeven tijd en de kwaliteit van het eten was heel goed!

Hessel Rengers
8 januari 2022

Smaakte heerlijk! Bezorging prima, iets later dan gepland, maar dat is geen enkel probleem.

K
7 januari 2022
Nadine
6 januari 2022
Maud
4 januari 2022

Was lekker en snelle bezorging

Iris
4 januari 2022

Wij bestellen regelmatig sushi bowls met zalm en tonijn. We vinden de ingrediënten die Mizu Sushi gebruikt van top kwaliteit! Wel lijkt het alsof er steeds meer rijst gebruikt wordt en minder andere ingrediënten.

Fleur Liebregs
3 januari 2022

De lekkerste pokébowl van Nederland! Mijn favoriet is de spicy gefrituurde garnaal. Echt heerlijk

Nicole
3 januari 2022

Het was weer heerlijk, maar een paar dingetjes waren minder: avocado was bruin op de nigiri, mini maki avocado niet zo goed gerold (open), mini maki tonijn had harde stukjes, gefrituurde kip had vetjes, gunkan tonijn was geen tartaar maar een gevouwen plak tonijn. Meestal bestellen we hetzelfde (behalve de kip), maar we hebben dit nog nooit zo gehad. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wies
2 januari 2021

Misschien lekker om lente ui bij de pokebowls te doen! :)

Patty
1 januari 2021

Vandaag wat smakeloos en dat ben ik niet gewend dus wij gaan er van uit dat t de volgende keer net zo lekker als anders is!

Jonkhof
31 december 2021

Ontzettend lekker gegeten, zoals altijd eigenlijk!

Shirley
31 december 2021

Heerlijk gegeten, sushi 🍣 was echt lekker.

Monique
29 december 2021

Heerlijke poke bowls. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger ondanks de regen. Top!

Ilse
29 december 2021

Sushi wederom heerlijk! Warme gerechten ook prima van smaak maar helaas waren ze lauw, ik vermoed omdat het eten erg lang onderweg was (duurde nog 30 minuten na bericht dat het onderweg was). Eten was veel later dan gepland, was voor het eerst. Normaal altijd keurig op tijd.

Floris
28 december 2021
Samantha Grafe
27 december 2021

Heerlijk!!

Sylvia Deniz
27 december 2021

Het was heel smaakvol en erg vers. Snelle bezorging.

Joyce Damen
26 december 2021

Weer super lekker gegeten! Onze 2de kerstdag was weer zeer geslaagd! 🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine Demirel
26 december 2021

Was super snel, en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Bogaart
26 december 2021

Bezorging exact op tijd en suzi goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eve
26 december 2021

Compliment voor de bestelling die netjes op tijd was , ondanks drukke kerst. Zeer vriendelijke bezorger . Kwaliteit was top ! Hebben ervan genoten

Christian
25 december 2021

Bezorging was bijna half uur te vroeg. Kwaliteit was perfect, dat maakt het weer goed

Gerda
25 december 2021

Was top

Anoniem
25 december 2021
Madelon
22 december 2021

Lekkerste pokebowl van Tiel in ieder geval! Ook top dat er standaard gember bij zit.. fijn!

Paul
20 december 2021
Gvc
18 december 2021

Geen soya en wasabi mee geleverd waar ik wel om had gevraagd

MG68
18 december 2021

Helaas moet ik zeggen dat we de kwaliteit van de sushi minder vonden dan andere keren. Veel rijst, minder smaakvolle ingrediënten. Jammer.

Esmée
17 december 2021

Normaal altijd super, maar deze keer was de avocado bruin.

Nico Gradisen
17 december 2021

Heerlijke Pokebowls😋

Evelien Bastiaansen
16 december 2021

Makkelijk bestellen via de eigen app, vriendelijke en tijdige bezorging en lekker eten.

Marlous
16 december 2021

Vers, smakelijk en snel!

Yvonne
15 december 2021

Goede kwaliteit snel en correct bezorgd!

Yvonne
13 december 2021

Vers gemaakt was weer top!

Mike Hermsen
11 december 2021
Helene Herschel
6 december 2021

het was heerlijk, en zeker dat ik nog een keer iets ga bestellen!!

J.
6 december 2021
Nadine
5 december 2021
G
4 december 2021

Beste sushi in Tiel

Christa Kusters
4 december 2021
Petra
4 december 2021

Wij bestellen hier vaker, zijn echt heel tevreden over de sushi. Smaakt altijd heerlijk Gisteren ook de gefrituurde garnalen besteld. Smaakte perfect. Eigenlijk altijd 😊 goed hier. Zouden misschien nog wat meer voordeelboxen kunnen verzinnen. Ik vind de special met beef ook erg lekker maar qua prijs wel iets te duur

Lara
3 december 2021

Altijd heerlijk!

Jan van der linden
2 december 2021

Heerlijke pokebowl en kreeg zelfs een paar stukjes sushi van het huis, super vriendelijk mensen ook dus zeker een aanrader

KD
29 november 2021

De edamame was deze keer niet best. Normaliter helemaal top!

Michael Budding
29 november 2021

Super snelle bezorging, uitstekende kwaliteit. Variatie in boxen zou groter mogen.

Rosa
29 november 2021

Mijn favoriet is spicy Salmon, een keer tonijn geprobeerd..ook een aanrader!! Altijd heerlijk en vers 👌

Margreet
29 november 2021

Het was weer geweldig lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
28 november 2021
Tap
28 november 2021

lekkere sushi bestelling afgehaald alles was netjes op tijd klaar gewoon top

jeroen
28 november 2021

heerlijk weer en altijd keurig op tijd klaar 1

anita van den broek
28 november 2021

Op tijd netjes afgeleverd en lekker eten

Eric van Eldik
27 november 2021

Het eten was lauw/koud bij aankomst, voor de rest was de kwaliteit goed.

DvdB
26 november 2021

Altijd goed

Annika
25 november 2021

Mega vers en lekker !

Paul
21 november 2021

Absoluut perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
21 november 2021

De sushi is altijd lekker en de bezorgers zijn vriendelijk.

GD
15 november 2021

Beste pokebowls en sushi in Tiel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny
14 november 2021
Nicolette
13 november 2021

Altijd een feestje met de pokebowl van Mizu. Het was weer genieten!

Ruud Kuijer
13 november 2021

De tas van onze bestelling was kapot gescheurd. Niet onoverkomelijk maar de bezorgster voelde zich ietwat onhandig. Kwaliteit was uitstekend en smaak weer heerlijk.

Nicole
12 november 2021

Het mag iets strakker gerold, vooral de crunchy garnalen, maar verder weer super! Beste afhaal sushi van Tiel.

Jan
11 november 2021
Yvonne
5 november 2021

Was weer heerlijk! De “uitgeklede” poke bowl kip is zeer in de smaak gevallen

Paul
5 november 2021

Altijd prima, erg vers. Tot de volgende keer.

De vries
31 oktober 2021

Was onze eerste bestelling was echt top zeer te vrede. En heerlijk gegeten.

Angela
30 oktober 2021

👍🏽

Marinus
24 oktober 2021

Snel, lekker. En hete snacks nog echt heet.

J.
24 oktober 2021

Snel bezorgd en lekker eten

Hanneke
24 oktober 2021

Het eten smaakte weer heerlijk maar het bakje met kipspiesjes was open gegaan en lag schuin dus alles zat onder de saus dus dat was een beetje jammer.

Anneroos
24 oktober 2021

Echt mega lekkere sushi!

Gvc
24 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd

Paul
23 oktober 2021
Jan
18 oktober 2021

Was top!

Pascal van Loosbroek
18 oktober 2021

Rook te veel naar frituur, alsof er oud frituurvet gebruikt is , kan niet voor sushi hier heb je een hogere standaard dan bij een kroketje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldhuizen
18 oktober 2021

Altijd geweldig! Heerlijke sushi, nette bezorging, vers en vriendelijke communicatie!

M. Buurman
17 oktober 2021

Pokebowl was top, echter mistte ik was smaak in het algemeen. Zeewier erdoorheen was lekker geweest denk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
16 oktober 2021
Nicole
16 oktober 2021

Alles was heerlijk en supervers, zoals vanouds. Volgende keer weer!

L
15 oktober 2021

Lekkere verse sushi. Er wordt ook rekening gehouden met de opmerkingen en speciale wensen. Zat ook genoeg sojasaus etc erbij. Stond ook precies op de aangegeven tijd klaar, heel fijn! Vriendelijk personeel als je binnenkomt :)

cor dingler
11 oktober 2021

niets aan toe te voegen , echt top !!!

Judith
9 oktober 2021

Het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Gerda
9 oktober 2021

Zoals altijd heerlijk op smaak , voor mij wel de beste poke bowl van Tiel

Lucas Van Binsbergen
4 oktober 2021

Aardige eigenaar, ook hele spontane vriendelijke bezorgers ;))) Sushi uiteraard heerlijk!

Nienke Bosch
4 oktober 2021

Jullie sushi is van de beste kwaliteit van afhalen hier in Tiel! Jullie bezorging is altijd snel en de bezorgers zijn vriendelijk

Minke
3 oktober 2021

Lekkere pokébowl

.
2 oktober 2021

Miste de smaak sensatie, verder prima

Miriam
1 oktober 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk eten

Eric
28 september 2021

Edamame was wat lagere kwaliteit dan normaal, alsof de bonen niet helemaal vers waren.

Leutscher
26 september 2021
Van kuilenburg
23 september 2021

👍

Ria
23 september 2021
Geld terug
19 september 2021

3 uur telaat, en moeilijk doen over geld terug van de eerste bestelling dus ik moest 2 keer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Mizu Sushi

Beste heer/mevrouw, Heel erg vervelend, wat u gisteren was overkomen. Het ging namelijk om een landelijke storing van Thuisbezorgd.nl, dit betreft alle restauranthouders. Alle restauranthouders kregen gisteren namelijk geen bestellingen door van thuisbezorgd. Dit betekent dat u besteld had, geld overgemaakt was naar thuisbezorgd.nl en wij als restauranthouders kregen geen bestellinge n binnen. Wij wisten uberhaupt niet dat u een bestelling had gedaan. Zie nieuws https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5255237/thuisbezorgd-eten-niet-bezorgd-storing Thuisbezorgd.nl heeft ons niet geïnformeerd totdat wij telefonisch klachten kregen. Afgelopen vrijdag was er ook al een storing. Dit is niet de eerste keer, niet tweede keer en zal zeker niet laatste keer gebeuren. Wij hebben helaas zelf niet in de hand. Ik weet dat meeste van jullie via thuisbezorgd.nl bestellen voor gemak, maar.... Om in de toekomst teleurstellingen te voorkomen adviseren we u via ons eigen website: www.mizusushi.nl te bestellen. *Vanaf dag 1 t/m heden hebben wij nog geen problemen ondervonden. *U spaart een spaarkaart bij ons. Dit is automatisch en met uw email verbonden. Met een volle spaarkaart krijgt u nu een Sushi Box C gratis van het huis. *U helpt ook de restauranthouder in plaats van Thuisbezorgd.nl Voor de terugboeking van uw geld, dat u via thuisbezorgd.nl had gedaan: U dient een email te sturen naar info@thuisbezorgd.nl en zij kunnen u verder helpen. Mocht het niet lukken, kunt u altijd contact met ons opnemen en wij gaan voor u achter thuisbezorgd.nl aan. Ik hoop dat alles duidelijk is, mocht u vragen of opmerkingen hebben. Dan kunt u ons altijd mailen op info@mizusushi.nl of bellen naar 0344-606323 Met vriendelijke groet, Mizu Sushi

Anoniem
17 september 2021

Super lekker, echt top!

Emma
15 september 2021

Beste sushi! Heerlijk en voor ieder wat wils zowel vis, vega als vlees! Door de spaaractie zelfs nu een gratis box gekregen super! Wij halen nooit meer ergens anders

Esmée
12 september 2021

Heerlijke pokebowls en bezorging ook na afspraak! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
11 september 2021

Smakelijke sushi en binnen 15 minuten bezorgd in Tiel op de vrijdagavond!

Iris
10 september 2021

We zijn nieuw in de regio komen wonen. Inmiddels een aantal Japanse restaurants geprobeerd. Dit is verre weg de beste. Vooral vanwege de goeie kwaliteit vis. Heerlijk.

Rob Jansen
8 september 2021
Gerda
5 september 2021

Smaak goed , alleen beetje weinig er zaten letterlijk drie stukjes avocado en handjevol komkommer dit keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne van der Hoest-Kwakkelstein
2 september 2021
Maric
1 september 2021

Als altijd weer top

Bram
30 augustus 2021

Bedankt voor de extra sushi van het huis

Anneroos
29 augustus 2021
Knevel
28 augustus 2021

Enorm goeie kwaliteit en snelle levering wij zijn fan

Eva makram
26 augustus 2021

Lekkere sushi, goede temperatuur en goed op smaak. Is de tweede keer dat ik bestel en echt super

Evert
22 augustus 2021
Samantha
22 augustus 2021

Blijf zo doorgaan. Heerlijke sushi 🍱 🤩

Minke Van Meurs
18 augustus 2021

Super lekkere poké bowls!

Mady Cuijten
18 augustus 2021

Eerste keer bij jullie besteld. Prijs, kwaliteit is prima.

Patricia Van den bogert
18 augustus 2021

Heerlijke poke bowl zoals altijd

Nahesjon Syauta
16 augustus 2021
Mélanie
16 augustus 2021
1234
15 augustus 2021

Lekkere sushi en tot nu toe snel kunnen op halen!

Gerda
14 augustus 2021

Lekkerste pokebowl van Tiel , altijd goed

Nienke Bosch
13 augustus 2021
Rina
13 augustus 2021

Op gekozen tijd bezorgd en heel vers!! Heerlijk!!

Nahesjon Syauta
10 augustus 2021

Toppertje

Fatima
9 augustus 2021

Altijd lekker en snel!

Antoinette
7 augustus 2021

Razendsnelle bezorging en het eten was heerlijk!

Gertjan
4 augustus 2021
Emma
2 augustus 2021

Super zoals altijd. Per ongeluk zelf iets te laat met ophalen maar de warme snacks werden zelfs nog even opgewarmd! Fantastisch service en altijd weer super vers en lekkere sushi!

Noe
2 augustus 2021

Was erg lekker. Smaakvol en vers. Warm wat warm moest zijn. En snel bezorgd.

marieke Hoorn
2 augustus 2021
Arpad
1 augustus 2021
noortje sas
1 augustus 2021
Plagge
31 juli 2021

Zoals altijd héérlijk! Bezorging was supersnel.

Rien
26 juli 2021

Sushi was lekker en heel vers, dat proefte je meteen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

zuzanna kuchta
26 juli 2021
J van meeuwen
21 juli 2021
Margreet
21 juli 2021

Pokébowl was heerlijk. Wel erg weinig groentes. Alleen wat komkommer en avocado zat er in. En helaas geen standaard (?) portie gember erbij.

N
19 juli 2021

Heerlijke saté en sushi

Rob Jansen
18 juli 2021

Bezorger precies op tijd en kwaliteit zoals gewend, beste sushi in Tiel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
17 juli 2021

Precies op tijd en smaakvolle sushi

Velthuis
17 juli 2021

We hebben heerlijk gegeten en de service was formidabel

Patricia Van den bogert
15 juli 2021

Super poke bowl zoals altijd !!

D.J. Smits
13 juli 2021
sandra
12 juli 2021

heerlijk gegeten!! perfect op tijd

Jet
7 juli 2021

Zoals altijd. Heerlijk , super vers en netjes en op tijd bezorgd

Tap
3 juli 2021

lekkere sushi met veel smaak en vriendelijk personeel top

Narinx
2 juli 2021

Gewoon goed en lekker

Martine
30 juni 2021

Altijd goed !

Xiaotao
28 juni 2021

Heerlijk sushi bij mizu sushi

L
27 juni 2021
Gülçin
27 juni 2021

Lekkerste sushi en poké bowl in Tiel!

Emma
26 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk vers en mooi optijd klaar! Wij bestellen nooit meer ergens anders sushi!

Carola Veldhuizen
24 juni 2021

Geweldig lekker! Wederom perfect,zoals altijd :)

Nicole
21 juni 2021

Voor €15,- had de special beef met teriyaki saus beter gerold kunnen zijn; dit viel al uit elkaar voordat we sojasaus hadden kunnen dippen. Voor de rest weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amiek
20 juni 2021

Top weer, zo snel en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre
20 juni 2021

Wij hebben afgehaald. Het was Geweldige Sushi zeg wij vonden de crispy chicken met een box erg lekker

Cook
20 juni 2021

Sneller service en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Damen
19 juni 2021

Goedwerkende website, vlotte bestelling, vriendelijke mensen. Ik woon dichtbij, dus kan afhalen. En vooral: het is heerlijk eten! Top!

A
17 juni 2021

Heerlijke spicy garnalen poke bowl gegeten. Zeker een aanrader. Bestelling was compleet en alles was vers. Top!

Nicolette
17 juni 2021

Het eten was super op tijd en heerlijk vers. Altijd een feestje de pokerbowl en sushi van Mizu.

Tijn
14 juni 2021

Hele goeie sushi maar ook zeer lekkere tempura garnalen! Echt een aanrader.

V. D
13 juni 2021

Heerlijk zoals altijd

Dennis
12 juni 2021

Niks op aan te merken. Het was lekker en op tijd klaar . ✔️

Ilse
12 juni 2021

De sushi was heerlijk, maar ook de warme gerechten! Bezorging was goed op tijd. Wij gaan zeker weer opnieuw bestellen.

Jasmijn
12 juni 2021

Top

Jw
12 juni 2021

Snelle vriendelijke service en lekker!

Ilya
11 juni 2021
Gj
10 juni 2021
Top
7 juni 2021

Binnen een kwartier na bestellen bezorgd. Netjes een email. Smaakt goed

riejanne
6 juni 2021

Altijd goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushilicious
5 juni 2021

Spicy gefrituurde garnalen bowl, the Best Choice!

MG69
5 juni 2021

Super vers, op tijd en om te smullen.

Paul
5 juni 2021

Prima kwaliteit, op tijd klaar en erg lekker

Liesbeth
4 juni 2021

Snelle bezorging, sushi was vers en lekker.

Pien van Wamel
2 juni 2021

Heerlijk vers én super snel👍🏻👍🏻

Eric van Eldik
2 juni 2021

Bezorging super snel. De gefrituurde garnalen waren dit keer iets minder, alsof ze niet lang genoeg in de frituur hadden gezeten.

Lens
2 juni 2021
Burggraaff
30 mei 2021

Smaakte super vers. gaan hier zeker vaker bestellen!

Petra
28 mei 2021

Bestellen hier vaker, lekkere sushi 😁 en ook snel bezorgd. Top

Jacqueline
28 mei 2021
.
27 mei 2021
M.B.
25 mei 2021

Twee pokébowls besteld, het was één grote ravage in de tas. De deksels lagen er half af en dus allemaal saus en eten los in de tas. Desondanks smaakte het eten verder wel goed.

V Wijj
25 mei 2021

Heerlijk gegeten

M.b. Beusekom
25 mei 2021

De sushi was heerlijk! Er zat geen spijt sushi bij, en daar waren wij erg blij mee 👌😃

Line
24 mei 2021

Super smaken, uitstekende kwaliteit en goede service! Zeker de moeite waard om nogmaals te bestellen!

Rosmalen
24 mei 2021

Heerlijke sushi en exact op tijd bezorgd

M
24 mei 2021

Sushi redelijk. De bowl’s erg veel rijst tov toppings.

Fay Looman
24 mei 2021
De Reuver
24 mei 2021
Evert
23 mei 2021
Beau Mulders
22 mei 2021

Heerlijke verse sushi en het was ook nog is heel snel klaar, ook erg vriendelijk personeel

Francis
22 mei 2021

Vereweg de beste sushi in tijden!

Nicole
22 mei 2021

Supervers, heerlijk, door de regen was de zak gescheurd, maar gelukkig heel aangekomen en niets eruit gevallen. Tot de volgende keer!

sanne
21 mei 2021

top weer

Pedro
21 mei 2021

Very good food, also the price.

Jessica
19 mei 2021

Pokebowl vega besteld. Smaak is opzicht prima, alleen erg veel rijst! Misschien de volgende keer de combinatie rijst/salade aanbieden? En het zou leuk zijn als je toppings aan de bestaande pokebowls kunt toevoegen. Of juist je eigen Pokebowl kunt samenstellen. En de Japanse mayo, daarvan vroeg ik me af of het niet gewoon normale mayo was...

Wouter
17 mei 2021

Heel snel bezorgd, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan van horssen
16 mei 2021

Helaas geen positieve review.mijn de sushi die ik besteld had was klef,smakeloos en het viel uit elkaar.

Anita
14 mei 2021
Evelien
14 mei 2021

Super snelle bezorging , zag er prima uit en smaakte ook zo . Voor herhaling vatbaar

Yvonne Bakker
12 mei 2021

Ik kan alleen maar complimenten geven want het was weer geweldig en keurig op tijd bezorgd

Korsine Gunther
12 mei 2021

De lekkerste sushi van Tiel en altijd keurig op tijd bezorgd!

Eric
12 mei 2021

Heerlijk en precies op tijd top zaak

Susanne
6 mei 2021

Snel klaar en heerlijk gegeten!

Annika
3 mei 2021

Mega snel bezorgd en onwijs lekker eten. Thanks. P.s. de vega truffel box is fantastisch

Karlijn Kerkhof
3 mei 2021

Erg lekker poke-bowls!

Angela Nouwens
3 mei 2021

heerlijk gegeten, enige nadeel is dat het altijd te weinig is ;)

Evert
2 mei 2021
Wendy van Loosbroek
2 mei 2021

Heerlijke sushi, bezorging mooi op tijd.

Martin
2 mei 2021

Kwaliteit van eten was erg goed, bezorging zelf iets te vroeg maar beter dan te laat!!

Gerda Van Cuijlenborg
1 mei 2021

Heerlijk zoals altijd

Jet
30 april 2021

Zoals altijd heerlijk, super vers en netjes en op tijd bezorgd.

sanne
29 april 2021

meer soja verder super vers en smaakvol!

Marian
28 april 2021

De poke-bowls blijven favoriet! Goed van smaak, goed gevuld en heerlijk vers.

John V
27 april 2021

bestelling zou om 18.00 uur bezorgd worden. om 17.55 uur netjes gebeld dat de bestelling zo’n 15 minuten later zou worden bezorgd. bij het bezorgen nogmaals een sorry van de bezorger. heel netjes! Eten was prima en wij zullen zeker nogmaals bestellen.

Melissa
27 april 2021
M wenzel
27 april 2021

Het was weer top en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.b. Beusekom
27 april 2021

We hebben tot nu toe alleen maar complimenten! Het is echt heerlijk. Zoals ik al eerder zei: een echte aanwinst voor Tiel 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.